Voznik je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takoj je dobil lekcijo!

Da človeška neumnost ne pozna meja, dokazuje tudi video posnetek iz Francije, pri katerem lahko spremljamo takojšnjo lekcijo.

Voznik osebnega vozila je na avtocesti nalašč zaviral pred tovornjakom, nato pa kmalu dobil točno to, kar si je zaslužil.

Tudi v tujini imajo težave z objestnimi vozniki, kar dokazuje tudi video posnetek, objavljen na YouTube omrežju. Spremljamo lahko prizor na francoski avtocesti, ko je voznik osebnega vozila brez razloga zaviral pred tovornjakom.

Voznik tovornjaka je nespametnega voznika na neumnost opozoril s hupanjem, nato sta mu dan polepšala dva policista na motorjih. Prekrškarja sta pospremila z avtoceste in njegovo početje kaznovala.

Poglejte si, kakšno poučno lekcijo je prejel voznik osebnega vozila, ko je na avtocesti v Franciji nalašč zaviral pred tovornjakom.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
To je priljubljeno početje kratkotičih kretenov povsod. Če sem jaz trucker porinem po gasu, ne pa po hupi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!