Voznik tovornjaka je imel vsega dovolj: Takšno lekcijo je dal drugemu vozniku!

Na družbenem omrežju Facebook se je te dni razširil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav posebno lekcijo v prometu.

Eden od voznikov osebnega vozila se je skozi zastoj poskušal prebiti kar po nasprotnem pasu, a mu je načrte prekrižal voznik tovornega vozila.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju Facebook, je tam že prava uspešnica - zgolj na omenjenem omrežju je do danes dosegel več kot 6 milijonov ogledov.


DADDY FERDS, Facebook
Spremljamo lahko prizor iz Ukrajine, ko se je eden od voznikov v zastoju odločil za nespametno potezo. Kolono vozil je prehiteval kar po nasprotnem voznem pasu, nato pa dočakal lekcijo, za katero je poskrbel tovornjakar.

Slednji mu je s tovornim vozilom zaprl pot, nato pa poskrbel, da se je prekrškar vrnil na mesto, kjer je zapustil kolono vozil. Lekcija naučena?

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Jaz bi mu še malo avto preoblikoval...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje