Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"

Med vožnjo na cesti lahko naletimo tudi na voznike, ki nam s svojim početjem dvignejo pritisk.

Prav takšen je bil tudi voznik v video posnetku, ki ga je na spletu objavil poljski voznik tovornega vozila.

Veliko prahu je na Poljskem dvignil video posnetek tovornjakarja, ko je na mobilni telefon posnel nespametno dejanje voznika osebnega vozila. Ta je pred njim nalašč vozil počasi, ob prehitevanju pa je namenoma pospešil.

Voznik tovornjaka je video posnetek opisal brez dlake na jeziku: "Tako izgleda debil na avtocesti."

Nespametno dejanje voznika osebnega vozila je razjezilo mnoge Poljake, video posnetek pa je do danes nabral že preko 370.000 ogledov samo na Youtube omrežju. Nikar ne počnite tega, kar je v posnetku počel voznik osebnega vozila!
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Čim je na desni bila trava in gozd bi ga jaz odločno izrinil s ceste. Lekcijo bi gotovo pomnil.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal