Voznik tovornjaka zgrožen nad kolesarji: "Tako se vozijo po naših cestah!"

Zima se počasi preveša v pomlad, s toplimi dnevi pa si bomo ceste znova delili s številnimi kolesarji.

Na spletu je te dni pristal video posnetek iz Italije, v katerem je voznik tovornjaka izpostavil težavo, ki ji je priča ob številnih kolesarjih.

Ko se je po ozki regionalni cesti vozil s svojim tovornim vozilom, je pred seboj naletel na skupino kolesarjev, ki je zasedla celoten vozni pas. S tovornjakom skupine ni mogel varno prehiteti, celoten prizor pa je posnel na mobilni telefon.

Spletne uporabnike pa je skupaj z voznikom tovornjaka zmotil predvsem prizor, ki je sledil kmalu zatem. Ko je na ravnem in preglednem odseku prehitel skupino kolesarjev, je voznik tovornjaka kmalu pripeljal do križišča, ob katerem je na semaforju gorela rdeča luč.

In kaj se je zgodilo zatem? Skupina kolesarjev je preprosto zapeljala skozi rdečo luč v križišču, voznik tovornjaka pa je znova bil soočen z izzivom, kako varno prehiteti kolesarje.

1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Pripeljati za riti, potem pa spustiti tisti ta najhujšo trubo s ketne. Sofort bi bili vsi posrani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!