Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!

Na avtocesti A500 v Angliji je te dni voznik tovornega vozila posnel pravo dramo. Na splet je objavil video posnetek iz tovornjaka, ko se je na avtocesti srečal s prav posebnim voznikom.

Voznik tovornjaka ga je že med posnetkom večkrat oklical za idiota!

Ko se je voznik tovornjaka mirno vozil po avtocesti, je pred njegovo vozilo zapeljal drug avtomobil. Voznik slednjega je pred tovornjakom nalašč zaviral, za tako nespametno dejanje pa po besedah tovornjakarja ni imel razloga.

Kmalu zatem se je voznik zaustavil na SOS pasu, za njim pa je peljal tudi tovornjakar. Izmenjala sta si nekaj ostrih besed, nato je voznik tovornjaka z vožnjo nadaljeval.

Že po nekaj sekundah ga je znova prehitelo isto osebno vozilo, voznik pa je znova zapeljal pred tovornjak in nalašč zaviral. Če imate vsaj nekaj koleščkov v glavi, takšnega dejanja nikar ne izvajajte!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski