Vozniku je pokazal sredinca, nato dobil lekcijo! Njegov avto je bil "totalka"

Splet je te dni znova obkrožil video posnetek izpred nekaj mesecev, v katerem je moč videti nenavaden prizor.

Voznik je svoje vozilo zaustavil ob zapornicah, ki niso delovale, na to pa opozoril drugega voznika, ki se mu je približeval z osebnim vozilom.

Ta je mislil, da vozilo nalašč blokira pot, zato je hitro pokazal svojo slabo plat - avtomobil je hitro obrnil, vozniku vozila, iz katerega prihaja video posnetek, pa pokazal sredinca.

Takoj zatem je nespametni voznik hitro občutil lekcijo! Ker ni bil pazljiv na okolico, je s svojim vozilom silovito trčil v zapornice.

Njegov jekleni konjiček je bil močno poškodovan, zavarovalnica pa je škodo ocenila s "totalko". Poglejte si, kakšno lekcijo je te dni prejel voznik, ko je drugemu v jezi pokazal sredinca!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Zavarovalnicam je "totalka" priljubljen instrument. Povrnejo ti 10 do 15% vrednosti vozila. Pri meni je že bilo tako, pa nisem bil nič kriv. Pač, kriminalne ustanove, ki legalno plenijo narod, blagoslovljene od države, ki vneto "mlati" DDV od premij...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem