Vozniku je pokazal sredinca, nato dobil lekcijo! Njegov avto je bil "totalka"

Splet je te dni znova obkrožil video posnetek izpred nekaj mesecev, v katerem je moč videti nenavaden prizor.

Voznik je svoje vozilo zaustavil ob zapornicah, ki niso delovale, na to pa opozoril drugega voznika, ki se mu je približeval z osebnim vozilom.

Ta je mislil, da vozilo nalašč blokira pot, zato je hitro pokazal svojo slabo plat - avtomobil je hitro obrnil, vozniku vozila, iz katerega prihaja video posnetek, pa pokazal sredinca.

Takoj zatem je nespametni voznik hitro občutil lekcijo! Ker ni bil pazljiv na okolico, je s svojim vozilom silovito trčil v zapornice.

Njegov jekleni konjiček je bil močno poškodovan, zavarovalnica pa je škodo ocenila s "totalko". Poglejte si, kakšno lekcijo je te dni prejel voznik, ko je drugemu v jezi pokazal sredinca!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Zavarovalnicam je "totalka" priljubljen instrument. Povrnejo ti 10 do 15% vrednosti vozila. Pri meni je že bilo tako, pa nisem bil nič kriv. Pač, kriminalne ustanove, ki legalno plenijo narod, blagoslovljene od države, ki vneto "mlati" DDV od premij...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!