Vozniku je pokazal sredinca, nato dobil lekcijo! Njegov avto je bil "totalka"

Splet je te dni znova obkrožil video posnetek izpred nekaj mesecev, v katerem je moč videti nenavaden prizor.

Voznik je svoje vozilo zaustavil ob zapornicah, ki niso delovale, na to pa opozoril drugega voznika, ki se mu je približeval z osebnim vozilom.

Ta je mislil, da vozilo nalašč blokira pot, zato je hitro pokazal svojo slabo plat - avtomobil je hitro obrnil, vozniku vozila, iz katerega prihaja video posnetek, pa pokazal sredinca.

Takoj zatem je nespametni voznik hitro občutil lekcijo! Ker ni bil pazljiv na okolico, je s svojim vozilom silovito trčil v zapornice.

Njegov jekleni konjiček je bil močno poškodovan, zavarovalnica pa je škodo ocenila s "totalko". Poglejte si, kakšno lekcijo je te dni prejel voznik, ko je drugemu v jezi pokazal sredinca!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zavarovalnicam je "totalka" priljubljen instrument. Povrnejo ti 10 do 15% vrednosti vozila. Pri meni je že bilo tako, pa nisem bil nič kriv. Pač, kriminalne ustanove, ki legalno plenijo narod, blagoslovljene od države, ki vneto "mlati" DDV od premij...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso