Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono Weiss

Slovenski glasbenik Werner je te dni na omrežju Facebook objavil video posnetek čudovitega nastopa iz leta 1995, ko je zapel skupaj s Simono Weiss.

Video posnetek njunega nastopa je do danes dosegel že preko 100.000 ogledov, številni spletni uporabniki pa so nad čudovito izvedbo pesmi "Simpatija" navdušeni.

"Malo nostalgije. Davno je davno bilo to. Moja draga Simona in moja mlada malenkost. Pisalo se je leto 1995... Simona je takrat že bila velika zvezda v Sloveniji," je ob video posnetku zapisal Werner.


Simona Weiss, YouTube
Werner in Simona Weiss sta skupaj zapela pesem "Simpatija", za katero je glasbo napisal Tonči Huljić, pod avtorico besedila pa se je podpisala Simona Weiss. Za aranžma je poskrbel Goran Šarac.

Ob objavi je Werner še zapisal, da se je s Simono Weiss spoznal na Zagreb Festu leta 1990, kmalu zatem pa sta s Simono dobila idejo, da posname ploščo v slovenskem jeziku. In tako se je začela njegova glasbena zgodba v Sloveniji. "Hvala Simona in ti pošiljam 1000 poljubov na drugo stran mavrice," je še ob čudovitem nastopu dodal Werner.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Lepotica in "pitonček"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen