Zakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo parodijo iz satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič.

Tokrat so pri parodiji predstavili dva upokojenca, ki sta zaradi številnih prepovedanih stvari naletela na mnoge težave.

"Zakonske težave s prepovedanimi stvarmi so huda reč. Zadnja oddaja Kaj dogaja pred poletjem pa v soboto, že ob 20:00! Nastavite alarme, da ne zamudite," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne izseke iz prej omenjene oddaje.

Dva upokojenca sta se pri parodiji pogovarjala o obisku trgovine, a sta pri vsakem trgovskem centru naletela na težave. Naposled sta se s težavami soočila še pri uporabi kavča ter pri gledanju skozi okno.

Poglejte si simpatično parodijo iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri so predstavili zakonske težave dveh upokojencev zaradi številnih izdelkov, ki jih javnost bojkotira.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Legendi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!