Zapis jeznega voznika iz Slovenije, ki danes obkroža socialna omrežja. Se strinjate z njim?

Včeraj se je na primorski avtocesti znova zgodila tragedija, v kateri je življenje izgubil 20-letni romunski voznik. Ta je na SOS odstavni niši ob 4:20 silovito trčil v zadnji del ustavljenega tovornega vozila, življenje pa je izgubil na kraju nesreče. Avtocesta je bila proti Kopru več ur zaprta, vozniki pa so ujeti na soncu čakali v dolgih kolonah. Prav to je en izmed razlogov, da je Robi Jenko na socialnem omrežju Facebook delil zapis, ki te dni obkroža Slovenijo.Njegov zapis si lahko preberete v celoti:

Nesreča na primorski avtocesti, žal s smrtnim izidom je še enkrat več pokazala bedo naših avtocest.

Promet zaprt več ur in kolone tudi 11 ur po dogodku. Stotine kamionov ujete v gneči, šoferji ure in ure na soncu izgubljajo čas... Se zgodi. Žal nesreča. Se je DARS odzval, posrkbel za oskrbo z vodo??? Verjetno ne.

Tovornjak tudi ne sme zapustiti avtoceste. Ker je prepovedana vožnja po regionalkah, kjer je avtocesta. Tudi če je zaprta. 8 ur. Ko se končno prebijejo po celem šihtu, prevozijo 80km pa nov zastoj.Popolnoma uničeno vozilo mladega romuskega državljana, ki je nova žrtev naših cest.
Foto: PGD Cerknica


3km dolg. Pred cestninsko postajo. Plačat je treba. Novih par ur kolone. Seveda imamo le eno okence za plačilo, na drugem z daljnogledom čakajo kot lovci na tiste brez vinjet.

Človek bi pričakoval, da bodo vsaj danes dvignili zapornice, sprostili promet. Ne. Ne bo šlo. Treba je plačati za vožnjo oz. ne, za stanje na avtocesti. Med pisanjem je bilo še nujno prometno obvestilo na Valu202. Prometna nesreča na avtocesti, ravno v smeri Italije, Šempas.

Zakaj pišem in se razburjam? Ker so naše avtoceste ogledalo naše države.Smo prepuščeni sami sebi. Po domače povedano, ko smo v dreku se lahko samo jeb*mo... Ko pa smo nekaj dolžni, za nas vedo vsi uradniki in se iz nas izmolze vse in z vsemi sredstvi. Sedaj bo za nesrečo v Šempasu kriv Vinko iz Domžal, šofer, ki mu je potekel dovoljen čas vožnje devetih ur, čeprav v tem času ni prišel niti iz Ljubljanje do Gorice.

Mi smo pa tiho in tonemo globje in globje.

Čez dva meseca vas bo lahko aretiral še Darsovec, mestni redar vas lahko že danes.
Še dobro, da ne berem knjig, ker se bojim, da bi me ob dvodnevni zamudi vklenila še knjižničarka.

Živela Slovenija!!!!

Avtor: Robi Jenko, Facebook.com
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Najbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?Štiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!Dvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliNEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!Vse življenje je zaradi vere nosila kapo, zdaj je doživela nepozabno preobrazboPotepuška mucka vzame hrano samo, če je v vrečki. Ko boste videli razlog, boste jokali!Ko je žirantka slišala, katero pesem poje deklica, so ji obraz oblile solze