Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"

Družbeno omrežje Facebook je v preteklih mesecih obkrožil video posnetek, pri katerem je priča med poroko za nos potegnila ženina in nevesto.

Poročni obred je namreč prekinila njena prijateljica, ki se je pred mladoporočencema pretvarjala, da je noseča z ženinom.

Neslana potegavščina je na spletu poskrbela za množično zgražanje uporabnikov, ki so si enotni, da je priča s tem pokvarila poročni dan neveste in ženina. Avtor video posnetka se brani s tem, da je želela priča le poskrbeti, da si bosta zaljubljenca za vedno zapomnila poročni dan.

To jima damo prav - zagotovo nikoli ne bosta pozabila, kako je do njiju pristopila noseča ženska in ženina obtožila, da je oče njenega otroka.

Na srečo neveste in ženina je šlo le za hudomušno potegavščino, ki se je po odzivih sodeč končala z dobro voljo in smehom. Poglejte, kako si je ženska privoščila ženina in nevesto med poroko.

1
graf
Pred 5 dnevi
pri takih prijateljih človek ne rabi sovražnikov ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!