Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!

Splet je pred tedni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor z rešeno sovo.

Leslie je ptico rešila pred smrtjo, ko je bila stara komaj nekaj dni - mladička je namreč napadla druga ptica, slednja pa je bila prepuščena kruti usodi.

Video posnetek, ki je pred tedni pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel skoraj 200.000 ogledov, mnogi ljubitelji živali na spletu pa so nad razpletom zgodbe navdušeni.


Curious Cat, YouTube
Ženska po imenu Leslie je našla sovo Oaky, ko je bila ptica še mladiček. Zaradi napada divje ptice se je borila za svoje življenje, Leslie pa je sovo takoj prinesla domov in zanjo začela skrbeti. Med njima se je razvilo iskreno prijateljstvo, ki je mnogim gledalcem seglo do srca.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo rešeno sovo po imenu Oaky, ko ji je ženska Leslie rešila življenje in zanjo začela skrbeti. Bo razplet zgodbe ganil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Krasno bitje, ta sovica. Kremplje pa ima prave. Njena hoja me spominja na Johna Wayna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen