Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je smučarski skakalec Žiga Jelar pokazal svoj dom.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 10.000 ogledov v pičlih dveh dneh.

"Žiga Jelar, slovenski smučarski skakalec in glasbenik nas popelje čez svoj dan izven sezone - od jutranjega treninga do večernega sprehoda po Kranju in obiska prizorišča svojega prvega koncerta. Žiga ti v videu zaupa o vzponih in padcih profesionalnega športnika, odrekanju in njegovih glasbenih začetkih. Koga naj spremljamo naslednjič?" so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Joongla, kjer so objavili video posnetek.

Tokrat je Žiga Jelar gledalcem najprej predstavil svoj dan, nato pa snemalce povabil še v svoj dom. Živi v čudoviti družinski hiši, ki jo krasi povsem skromna notranjost in čudovita zelenica pred samim domom.

Poglejte si video posnetek, pri katerem so predstavili dan slovenskega smučarskega skakalca Žige Jelarja in hišo, v kateri živi s svojo družino. Boste nad video posnetkom navdušeni tudi sami?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!