Zlatemu prinašalcu se zmeša od navdušenja, ko se njegova lastnica vrne iz vojske

Pred leti je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor z zlatim prinašalcem.

Ta je po dolgem čakanju znova videl svojo lastnico, ki se je vrnila iz vojske - s svojim odzivom je pes po imenu Oshie ganil mnoge ljubitelje živali na spletu.

Video posnetek, ki so ga objavili na YouTube kanalu Oshies World, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 20 milijonov ogledov, prizor pa bo zagotovo dan polepšal tudi tebi.


Oshies World, YouTube
Njegova lastnica Nancy se je začasno preselila na Norveško, tisoče kilometrov stran od svojega ljubljenega psa. Drug drugega sta neizmerno pogrešala, naposled pa je nastopil dan, ko sta se znova srečala.

Oshie je z največjim navdušenjem stekel do svoje lastnice, kjer je večkrat skakal po njej in pokazal, kako zelo jo je pogrešal. Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem je zlati prinašalec končno dočakal dan, ko je znova videl svojo lastnico.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!