Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"

Pretekli incident, pri katerem je Zlatan Čordić na ljubljanskih ulicah zasledoval in nadlegoval direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Milana Kreka, je na spletu sprožil burne odzive.

Včeraj se je raper Zlatko javil z novim video posnetkom, v katerem je za Milana Kreka posnel opravičilo.

Zlatko je skupaj s snemalcem v ponedeljek po ulicah Ljubljane zasledoval Milana Kreka in mu postavljal vprašanja, neprimeren pristop pa so obsodili mnogi na spletu.


O preteklem incidentu je bila obveščena tudi ljubljanska policijska uprava, ki nadaljuje z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja neupravičenega slikovnega snemanja. Proti Zlatku je bil uveden tudi prekrškovni postopek zaradi kršitve z odlokom predpisanih ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljivih bolezni.

Ljubljanski glasbenik se je z novim video posnetkom oglasil tudi včeraj - v njem je skesano priznal, da je storil napako, Milanu Kreku pa se globoko opravičuje. Povod za neprimeren pristop naj bi bile predvsem zgodbe ljudi, s katerimi je Zlatko v preteklosti govoril. Poglejte si, kakšno opravičilo je za Milana Kreka na Facebook omrežju objavil Zlatko.
0
graf
Pred 8 tedni
Zlatko , pozornost vzbujaš na nepravi način , predlagam da to narediš z glasbo ! Strinjam se sicer s tabo da je okoli te korone še veliko zmede in nejasnosti , samo provokacije niso pravi način ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!