90-letna gospa Ivanka zaigrala na klaviature: Njen nastop obkroža Slovenijo!

Pred dnevi smo poročali o simpatičnem presenečenju, ki so ga na Radiu Ognjišče pripravili za slavljenko Ivanko Nanut iz Slovenskih Konjic.

Ko je praznovala 90 let, so jo s harmoniko obiskali na domu, tam pa ji zapeli pesem za rojstni dan in ji prijetno polepšali dan.

"Poglejte, kako 90-letna gospa Ivanka Nanut igra na klaviature. Obrezuje trto, njen vrt je poln solate, okrog hiše pa polno pomladanskih rož," so na omrežju Facebook zapisali ob novem posnetku.


Radio Ognjišče, Facebook
Simpatična slavljenka je tokrat pred kamero pokazala svoj glasbeni talent, ko je zaigrala na klaviature. Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju Facebook, je do danes dosegel že več kot 120.000 ogledov.


Poglejte si simpatičen glasbeni nastop 90-letne Ivanke Nanut iz Slovenskih Konjic, ko je ob praznovanju svojega rojstnega dne zaigrala na klaviature. Bo z glasbenim talentom navdušila tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Najbolj me fascinira krušna peč. Vrag si ga vedi, kake vse dobrote so zapustile njeno notranjost...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen