Biblične razmere v Avstraliji: Jez je komajda zadržal rekordne količine vode!

Iz Avstralije prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo grozljive razmere po rekordnih količinah padavin.

Na jugovzhodu države je po silovitem deževju jez Wyangala komajda zadržal rekordne količine vode, okolico pa so prizadele hude poplave.

Jez Wyangala je velik ograjen jez iz glinenega jedra in gravitacijski jez z osmimi radialnimi zapornicami in betonskim žlebom, ki se preliva čez reko Lachlan. Ta se nahaja v regiji jugozahodnih pobočij Novega Južnega Walesa v Avstraliji.

Mediji so trenutne razmere na jugovzhodu Avstralije opisali kot "biblične", saj domačini tako obsežnim padavinam še niso bili priča. Zaradi poplavljenega območja so mnogi kraji odrezani od sveta, nekatere prebivalce so morali evakuirati.

Poglejte si trenutne razmere ob jezu Wyangala na jugovzhodu Avstralije, kjer je jez komajda zadržal rekordne količine vode zaradi zelo obsežnih preteklih padavin.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Poznam kretena, ki bi se v te vode zagnal s kajakom.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!