Darja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"

Slovenski radijski voditelj Miha Deželak je te dni praznoval okroglih 50 let, ta vikend pa pripravil zabavo za številne prijatelje.

Med njimi je bila tudi slovenska glasbenica in voditeljica Darja Gajšek, ki je s harmoniko zabavala goste in z mnogimi izmed njih prepevala.

"V dolini tihi z Miho Deželakom, Denisom Avdićem in ekipo Radia 1. Luštno je bilo," je ob enem izmed video posnetkov zapisala Darja Gajšek. Mnogi spletni uporabniki so bili nad nastopom navdušeni.


Darja Gajšek, Facebook
Na zabavi je Darja Gajšek ob igranju harmonike prepevala tudi s slavljencem Miho Deželakom ter z njegovim sodelavcem Denisom Avdićem. Skupaj so zapeli slovensko uspešnico "V dolini tihi", pod katero se v originalu podpisuje Ansambel Lojzeta Slaka.


Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so Darja Gajšek, Miha Deželak in Denis Avdić zapeli legendarno slovensko uspešnico "V dolini tihi". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Zemljo tistim, ki jo obdelujejo, harmoniko pa tistim, ki jo obvladajo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen