Dedek je zaspal sredi bara: Gostje so si ga privoščili na najbolj smešen način!

Splet je pred tedni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatično potegavščino v enem izmed italijanskih barov.

Tam je dedka ob točilnem pultu premagala utrujenost, nato so si fantje privoščili nekaj zabave s pomočjo domiselne ideje.

Video posnetek, ki je pred tedni pristal na omrežju TikTok, je do danes dosegel že več milijonov ogledov. Mnogi spletni uporabniki so zapisali, da jim je nedolžna potegavščina pošteno polepšala dan.


RosieRing, YouTube
Spremljamo lahko prizor v baru, ko je eden izmed starejših obiskovalcev zaspal na stolu. Pošteno so si ga privoščili mlajši fantje - zbrali so se okoli njega in prestavili mizo, nato so mu v roke potisnili igralne karte.

Ko se je dedek na njihovo pobudo prebudil, je sprva verjel, da je zaspal med igro kart. Fantje so kljub dozi smeha nadaljevali z igro, prisrčen posnetek pa bo zagotovo nasmejal tudi tebe.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!