Dojenčica je prvič okusila sladoled: Posnetek je presegel 4 milijone ogledov!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dojenčico, ko je prvič v življenju okusila sladoled.

Sprva se je sladoledu upirala, nato pa na pobudo mame le popustila. In njeno navdušenje je prevzelo številne spletne uporabnike!

Video posnetek, ki je pred mesecem dni pristal na omrežju YouTube, je do danes že prava uspešnica - dosegel je več kot 4,1 milijona ogledov, nad odzivom male deklice pa so navdušeni številni komentatorji.

Dojenčica se je najprej upirala mami, ki ji je ponujala sladoled, nato pa kmalu spoznala, da se pred njo skriva božanski okus. Ko je sladoled skorajda nehote poskusila, je bila nad okusom navdušena.

Poglejte si simpatičen odziv dojenčice v video posnetku, ko je prvič v življenju okusila sladoled. Bo prisrčen video posnetek prevzel tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Oooooooooo, kar je dobro ni slabo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!