Ganljiv prizor na ulici: Mama psička je nahranila potepuško mucko!

Splet je te dni obkrožil ganljiv prizor, ki so ga sprehajalci posneli na eni izmed ulic v mestu El-Hajeb v Maroku.

Tam je mama psička na pomoč priskočila lačni potepuški mački, s svojim dejanjem pa ganila številne ljubitelje živali na spletu.

Video posnetek je na omrežju YouTube že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 600.000 ogledov, prizor pa se je dotaknil mnogih spletnih uporabnikov.

Iz mesta El-Hajeb v Maroku prihaja prizor, pri katerem lahko spremljamo mamo psičko, ko je na pomoč priskočila potepuški mački. Ta je pila njeno mleko, opazovalce pa je prizor sodeč po odzivih pošteno raznežil.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo mamo psičko, ko je na ulici v Maroku podojila potepuškega mačjega mladička. Bo prizor ogrel tudi tvoje srce?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Ganljivo, res...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!