Ganljive besede sodelavca Saša Hribarja: Izpoved, ki je mnoge ganila do solz!

Priljubljeni radijski voditelj Sašo Hribar je v petek 8. septembra še zadnjič vodil oddajo Radio Ga Ga, preden ga je izdalo srce.

Za vedno se je poslovil v 64. letu starosti, v spominu pa bo mnogim Slovence ostal po svojem humorju, nesebični pomoči drugim in številnih uspehih.

Leta 1989 je zasnoval satirično radijsko oddajo Radio Ga Ga, pri kateri je s sodelavci imitiral znane slovenske in tuje obraze. Z omenjeno oddajo je postavil nove meje humorja na radijskih postajah, bil je mentor mnogim mladim upom.


Aleksander Pozvek je bil eden izmed njegovih "učencev", ki je vrsto let pod mentorstvom Hribarja nadgrajeval svoj talent v imitaciji in satiri. Danes je spregovoril z voditelji Radia 1, s svojimi besedami pa mnoge ganil do solz.

Sašo Hribar je z mentorstvom pomagal številnim slovenskim imitatorjem. Aleksander Pozvek je na Radiu 1 spregovoril tudi o tem, če bo radijska oddaja Radio Ga Ga še vedno na sporedu. Sašo Hribar, počivaj v miru.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!