Najbolj gledani posnetki, pri katerih je z imitacijami nasmejal Sašo Hribar

Pred dnevi nas je pretresla žalostna vest, da je umrl slovenski satirik, radijski voditelj in novinar Sašo Hribar (polno ime Aleksander Hribar).

Star je bil komaj 63 let, v svoji bogati medijski karieri pa je vedno znova poskrbel za smeh med Slovenci.

Rodil se je 19. marca 1960 v Celju, pozneje pa se je z družino preselil v Grosuplje. Po končani srednji šoli se je vpisal na študij metalurgije, ki pa ga ni nikoli dokončal. Od leta 1985 je delal kot povezovalec programa na slovenskem Radiu, tam pa mnoge poslušalce v nočnem programu navduševal tudi s svojim darom za imitacijo.


Leta 1989 je Sašo Hribar zasnoval legendarno radijsko oddajo Radio Ga-Ga, pri katerih je ob mnogih gostih imitiral znane slovenske in tuje obraze, z oddajo pa postavil nove meje humorja na slovenskih radijskih postajah. Za izjemne dosežke na radiu in televiziji je leta 2006 prejel tudi Ježkovo nagrado za satiro v oddaji Radio Ga-Ga in oddaji Hri-bar.

Sašo Hribar je v petek 8. septembra zjutraj še vodil novo serijo oddaje Radio Ga-Ga, nato se je po delu odpravil na košarko. Po košarki se je še družil s prijatelji, ko ga je izdalo srce. Doživel je nenadni srčni zastoj, kljub hitremu odzivu zdravniške pomoči pa mu niso mogli več pomagati.
V preteklih letih so mnogi izseki iz satirične radijske oddaje Radio Ga-Ga na omrežju YouTube dosegli zelo veliko število ogledov, spletni uporabniki pa so se ob legendarnih posnetkih večkrat dodobra nasmejali. Poglejte nekaj najboljših izsekov iz oddaje Radio Ga-Ga, pri katerih je sodeloval pokojni Sašo Hribar. Počivaj v miru.Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!