Najbolj gledani posnetki, pri katerih je z imitacijami nasmejal Sašo Hribar

Pred dnevi nas je pretresla žalostna vest, da je umrl slovenski satirik, radijski voditelj in novinar Sašo Hribar (polno ime Aleksander Hribar).

Star je bil komaj 63 let, v svoji bogati medijski karieri pa je vedno znova poskrbel za smeh med Slovenci.

Rodil se je 19. marca 1960 v Celju, pozneje pa se je z družino preselil v Grosuplje. Po končani srednji šoli se je vpisal na študij metalurgije, ki pa ga ni nikoli dokončal. Od leta 1985 je delal kot povezovalec programa na slovenskem Radiu, tam pa mnoge poslušalce v nočnem programu navduševal tudi s svojim darom za imitacijo.


Leta 1989 je Sašo Hribar zasnoval legendarno radijsko oddajo Radio Ga-Ga, pri katerih je ob mnogih gostih imitiral znane slovenske in tuje obraze, z oddajo pa postavil nove meje humorja na slovenskih radijskih postajah. Za izjemne dosežke na radiu in televiziji je leta 2006 prejel tudi Ježkovo nagrado za satiro v oddaji Radio Ga-Ga in oddaji Hri-bar.

Sašo Hribar je v petek 8. septembra zjutraj še vodil novo serijo oddaje Radio Ga-Ga, nato se je po delu odpravil na košarko. Po košarki se je še družil s prijatelji, ko ga je izdalo srce. Doživel je nenadni srčni zastoj, kljub hitremu odzivu zdravniške pomoči pa mu niso mogli več pomagati.
V preteklih letih so mnogi izseki iz satirične radijske oddaje Radio Ga-Ga na omrežju YouTube dosegli zelo veliko število ogledov, spletni uporabniki pa so se ob legendarnih posnetkih večkrat dodobra nasmejali. Poglejte nekaj najboljših izsekov iz oddaje Radio Ga-Ga, pri katerih je sodeloval pokojni Sašo Hribar. Počivaj v miru.Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Ana Roš razkrila, da slovenskemu kmetu za en krompir plača 1 evroVIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaZa povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Slovenec hranil medvedko z mladičem: Lahko bi se končalo tragično!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!Drama za turiste na Malem Lošinju: Zaradi razburkanega morja trčili v kanal!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Maraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceOb gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Nika Zorjan navdušila Slovence, to je njena nova pesem "Rojena, da mi je lepo"Moški s kužkom zmagovalec ameriškega talenta: Takšen nastop sta pripravila!