Grozljivi posnetki, ko je zaradi orkana Ian deroča voda odnašala hiše

Orkan Ian, ki velja za eno najmočnejših neviht v ZDA v zadnjih letih, je že v sredo s polno močjo udaril v jugozahodno obalo Floride.

Številne ulice so se spremenile v reke, deroča voda pa je s seboj odnašala hiše, po poplavljenih ulicah je bilo moč videti celo plovila, ki jih je voda odnesla.

Samo v ameriški zvezni državi Florida so do danes potrdili najmanj 12 smrtnih žrtev zaradi orkana Ian, gmotna škoda je po prvih ocenah zelo velika. Več kot 2,5 milijona ljudi je ostalo brez elektrike, številni prebivalci so ostali tudi brez mobilnega signala.

Deroča voda po ulicah nosila jadrnice:


Splet je obkrožil tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko v mestu Fort Myers Beach na otoku Estero na na jugovzhodu ZDA. Tam je voda povsem preplavila ulice, številne hiše so uničene, nekaj jih je voda celo izruvala iz tal.

Poglejte si grozljive prizore iz mesta Fort Myers Beach, ko je zaradi orkana Ian voda močno narasla in povzročila pravo apokalipso.

Grozljivka iz mesta Fort Myers Beach:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!