Grozljivka iz Nepala: Posneli trenutek, preden je strmoglavilo potniško letalo!

Na omrežju Twitter je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek pred tragedijo.

V osrednjem delu Nepala je strmoglavilo potniško letalo, na katerem je bilo 68 potnikov in štirje člani posadke. Po zadnjih podatkih je najmanj 68 ljudi izgubilo življenje.

Nesreča se je zgodila v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala, ko je bilo potniško letalo družbe Yeti Airlines na poti iz prestolnice Katmandu v Pokharo. Na letalu je bilo 68 potnikov in štirje člani posadke, letalo pa je strmoglavilo tik pred pristankom.

Letalo je strmoglavilo okoli 1,5 kilometra od letališča, območje pa je zaprla tamkajšnja vojska. Predstavnik nepalske vojske je za medije dejal, da pričakujejo še več smrtnih žrtev, saj so posledice strmoglavljenja katastrofalne.

Poglejte si grozljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo potniško letalo letalske družbe Yeti Airlines, tik preden je strmoglavilo v mestu Pokhara v Nepalu.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Video itak ne dela, a pretekli teden je ta nesreča bila podrobneje opisana v eni izmed epizod serije "Katestrofa v zraku". Dobro sem si jo ogledal kot tudi vsako drugo. Kapitan, neslavno odpuščen iz pretekle službe in bivši vojni pilot, je ob sebi imel čudovito kopilotko. Ni imel izkušenj na avionu, ki ga je pilotiral. Letališče, kamor je bil namenjen, je eno najzahtevnejših na svetu, ker se vreme spreminja iz minute v minuto. Do sicer zelo nizke višine steze sploh ni videl, ko se zgodi kaj takega, pa je treba pognati motorje, se dvigniti, zaokrožiti in prilet ponoviti. Vse to seveda v navezi s kontrolorjem in v upanju, da bo naslednji prilet omogočil videnje steze. Za to katastrofo je bil kriv pilot. Ni se držal striktnih in strogih standardov pilotiranja in pristajanja, ki je najzahtevnejši del letalskega poleta.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila