Grozljivka iz Nepala: Posneli trenutek, preden je strmoglavilo potniško letalo!

Na omrežju Twitter je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek pred tragedijo.

V osrednjem delu Nepala je strmoglavilo potniško letalo, na katerem je bilo 68 potnikov in štirje člani posadke. Po zadnjih podatkih je najmanj 68 ljudi izgubilo življenje.

Nesreča se je zgodila v mestu Pokhara v osrednjem delu Nepala, ko je bilo potniško letalo družbe Yeti Airlines na poti iz prestolnice Katmandu v Pokharo. Na letalu je bilo 68 potnikov in štirje člani posadke, letalo pa je strmoglavilo tik pred pristankom.

Letalo je strmoglavilo okoli 1,5 kilometra od letališča, območje pa je zaprla tamkajšnja vojska. Predstavnik nepalske vojske je za medije dejal, da pričakujejo še več smrtnih žrtev, saj so posledice strmoglavljenja katastrofalne.

Poglejte si grozljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo potniško letalo letalske družbe Yeti Airlines, tik preden je strmoglavilo v mestu Pokhara v Nepalu.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Video itak ne dela, a pretekli teden je ta nesreča bila podrobneje opisana v eni izmed epizod serije "Katestrofa v zraku". Dobro sem si jo ogledal kot tudi vsako drugo. Kapitan, neslavno odpuščen iz pretekle službe in bivši vojni pilot, je ob sebi imel čudovito kopilotko. Ni imel izkušenj na avionu, ki ga je pilotiral. Letališče, kamor je bil namenjen, je eno najzahtevnejših na svetu, ker se vreme spreminja iz minute v minuto. Do sicer zelo nizke višine steze sploh ni videl, ko se zgodi kaj takega, pa je treba pognati motorje, se dvigniti, zaokrožiti in prilet ponoviti. Vse to seveda v navezi s kontrolorjem in v upanju, da bo naslednji prilet omogočil videnje steze. Za to katastrofo je bil kriv pilot. Ni se držal striktnih in strogih standardov pilotiranja in pristajanja, ki je najzahtevnejši del letalskega poleta.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!