Haski po lestvi splezal na čoln, video posnetek ima 85 milijonov ogledov

Pred nekaj tedni je na spletu pristal video posnetek, ki je hitro zaokrožil po spletu in navdušil mnoge uporabnike.

Spremljamo lahko prizor, ko se je posadka po skoraj navpični lestvi povzpela na čoln, ljudem pa je nato sledil še pes pasme haski.

Haski je pasma srednje velikih delovnih psov, ki izvira iz Sibirije. Znani so po svoji hitrosti, vzdržljivosti in delovni etiki, ki so jih naredili priljubljene kot vlečne pse na severnih območjih. Najbolj značilna lastnost te pasme je debela, dvojna plast kože, ki je zasnovana tako, da psi ostanejo topli tudi v najbolj ekstremnih zimskih razmerah.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pametnega haskija, je na spletu že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes v nekaj tednih dosegel več kot 85 milijonov ogledov in navdušil številne ljubitelje živali.

Pes je po navpični lestvi sledil svojemu lastniku, podvig pa je opravil z odliko. Poglejte si, kako se je haski v video posnetku vkrcal na čoln in s svojim dejanjem prevzel mnoge spletne uporabnike.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Moj stric je imel lovskega psa, ki je znal plezati po pravi lestvi, tisti, ki je imela kline. Je pa znal samo gor, dol pa ne...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!