Kmet prevrnil vozilo, parkirano na njegovi parceli: Spoznali so ga za nedolžnega!

V preteklem letu je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo lekcijo, ki jo je kmet dal nespametnemu vozniku.

Voznik je svoj avtomobil parkiral na posesti kmeta, ta pa je pravico vzel v svoje roke in vozilo s pomočjo kmečkega stroja preprosto prevrnil.

Prizor so na kamero posneli v grofiji Durham, ki velja za manjše upravno območje v severovzhodni Angliji. Video posnetek je širom spleta že lansko leto dosegel več milijonov ogledov.

57-letni kmet Robert Hooper je s traktorjem prevrnil vozilo Vauxhall Corsa, ki je bilo parkirano na njegovi parceli. Sodišče je v preteklih dneh odločilo, da za svoja dejanja ni kazensko odgovoren.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo jeznega kmeta iz Anglije, ko je na svoji parceli prevrnil napačno parkirano vozilo. Je storil prav?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Franc, zanimivo je to, da Jankovič nad lastnike zemljišč lahko pošlje neke siledžije, lastniki nad Jankoviča pa ne..?!
1
Franc Vidrih
Pred 2 tedni
Tako bi morali kmetje narediti pri Jankovićevem kanalu C0!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!