Kobila lastnici ponosno pokazala mladička: Prizor je uspešnica na spletu!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo kobilo, ko je lastnici ponosno pokazala svojega mladička.

Lastnica je ob video posnetku zapisala, da jo je kobila že pred nastankom video posnetka vabila k sebi, da bi pokazala novega družinskega člana.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 100.000 ogledov, nad prizorom pa so navdušeni številni ljubitelji živali.

Lastnica kobile po imenu Sapphire je prizor posnela v mestu Inverell v Novem Južnem Walesu v Avstraliji, video posnetek pa nato delila s svojimi prijatelji na spletu. Kobila je bila na mladička zelo ponosna - komaj je čakala, da ga predstavi svoji lastnici.

Poglejte si simpatičen video posnetek, ki bo brez dvoma navdušil tudi tebe. Bi se tudi sami razveselili takšnega presenečenja?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Posnetek bi res bil ganljiv, če mladiček ne bi bil mrtev...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!