Krokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!

Pred nekaj meseci je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav poseben prizor s krokarjem, mačko in psom.

Avtor video posnetka je posnel trenutek, ko je ptica mački ukradla hrano, nato pa preostanek ponudila psičku, ki hrane v konzervi ni mogel doseči.

Krokar je zelo inteligentna ptica, ki se lahko uči novih trikov in zna reševati preproste probleme. Je tudi zelo družaben, saj živi v velikih skupinah in se pogosto spaja v parih za celo življenje. Zraste lahko tudi do 60 centimetrov dolžine in doseže razpon kril celo do 1,2 metra.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatično potezo krokarja, je na spletu že prava uspešnica - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel skoraj 2 milijona ogledov, nad početjem ptice pa so navdušeni številni ljubitelji živali.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ko je krokar najprej mački ukradel hrano, nato pa delež odstopil psu. Bo prizor navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Saj na YT tudi ne dela...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!