Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor s psom in lastnikom.

Kuža je imel dovolj norčevanja lastnika, zaradi česar se je odločil za prav posebno lekcijo.

Video posnetek, ki je nastal v mestu San Francisco v ameriški zvezni državi Kalifornija, je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 150.000 ogledov. Prizorom so se nasmejali številni ljubitelji psov.

Lastnik se je pred kamero norčeval iz svojega haskija, kuža pa je hitro izgubljal potrpljenje. Ko mu je bilo končno dovolj, je ugriznil svojega lastnika in mu tako dal vedeti, da takšnega početja ne bo toleriral.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo poučno lekcijo haskija po tem, ko se je lastnik norčeval iz njega. Bo posnetek nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Dobro, da ga pes ni čapnil od spredaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!