Ljubo Bohinc in Marjeta iz serije Ja, Chef! s posnetkom nasmejala Slovenijo

Jurij Zrnec in Tjaša Železnik sta igralca, ki ju lahko spremljamo v priljubljeni slovenski seriji Ja, Chef! na VOYO in POP TV.

Igralca, ki se tudi za kamerami odlično razumeta, sta se pretekle mesece pomerila v zabavni igri Beri mi z ustnic, pri kateri sta morala ugotavljati besede.

Tjaša Železnik v seriji Ja, Chef! igra vrhunsko kuharico Marjeto Kolmanič, ki je bila šefu Ljubu Bohincu (Jurij Zrnec) zaradi konkurence največji trn v peti. Med njima se je kmalu razvila ljubezenska vez, pri kateri zapletov ni manjkalo.


Na omrežju YouTube so ustvarjalci priljubljene serije objavili video posnetek, pri katerem sta se Jurij in Tjaša pomerila v igri Beri mi z ustnic. Zgolj na podlagi odpiranja usta sta morala ugotoviti, za katero besedo gre.

Poglejte si simpatičen izziv, pri katerem sta se pomerila Jurij Zrnec in Tjaša Železnik, ki v priljubljeni slovenski seriji Ja, Chef! nastopata kot vrhunska kuharja Ljubo Bohinc in Marjeta Kolmanič. Bosta z video posnetkom nasmejala tudi tebe?

Vir: VOYO Slovenija, YouTube
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!