VIDEO: Gledate serijo Ja, Chef!? To so napake, ki so se pripetile med snemanjem!

Ja, Chef! je humoristična kuharska serija, ki širom Slovenije beleži veliko priljubljenost.

Dogajanje iz kuhinje in restavracije je ob izjemnih slovenskih igralcih čista doza smeha, na spletu pa so pristali tudi izseki s snemanja, ko vse skupaj ni šlo po načrtih.

Ja, Chef! je slovenska humoristična serija, posneta po prvotno licenčni ruski seriji Kuhinja, ki je na voljo na platformi VOYO od 17. junija 2021 dalje. Režiserja slovenske izvedbe serije sta Marko Naberšnik in Igor Gajič, izvršni producent pa Matjaž Stražišar.

Prvi del napak s snemanja serije Ja, Chef!:Glavni igralci serije Ja, Chef! so: Jurij Zrnec, Klemen Janežič, Katarina Čas, Domen Valič, Mario Ćulibrk, Luka Cimprič, Jernej Kogovšek, Matej Puc, Tjaša Železnik, Bojan Emeršič, Faketa Salihbegović, Viktorija Bencik Emeršič in Tina Vrbnjak.


Slovenska serija beleži izjemno priljubljenost, saj si je epizode prve sezone do danes ogledalo več kot milijon uporabnikov. Mnogi so humoristično serijo spremljali tudi na programu POP TV, kjer je trenutno na sporedu 3. sezona. Omenjeno serijo lahko spremljamo na VOYO in POP TV, nova šesta sezona serije pa prihaja na VOYO še letos, predvidoma 1. decembra 2022.

Vir: VOYO Slovenija, YouTube

Drugi del napak s snemanja serije Ja, Chef!:Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!