Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!

Že pred leti je na spletu pristal simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor z miniaturnim konjičkom.

Avtor video posnetka je posnel trenutek, ko je majhen konj lovil moškega, prizor pa je že prava uspešnica na spletu.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal osem let nazaj, je tam prava uspešnica - zgolj na omenjenem omrežju je dosegel več kot 12 milijonov ogledov, nad prizorom pa so navdušeni predvsem ljubitelji konj in ostalih živali.

Miniaturni konj ali miniaturni konjiček je majhna pasma konja, ki je postala priljubljena kot hišni ljubljenček. Ta konjček je ena najmanjših pasem konj na svetu in običajno doseže višino od 60 do 90 cm.

Kljub svoji majhnosti so miniaturni konji živahni in imajo radoveden značaj. Potrebujejo veliko gibanja in druženja z drugimi konji, zato potrebujejo primerno veliko pašo ali prostor za gibanje. Poglejte si simpatičen video posnetek, ki bo brez dvoma tudi tebi polepšal dan.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ujjjjjj.., kaki cakani mali...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!