Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!

Že pred leti je na spletu pristal simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor z miniaturnim konjičkom.

Avtor video posnetka je posnel trenutek, ko je majhen konj lovil moškega, prizor pa je že prava uspešnica na spletu.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal osem let nazaj, je tam prava uspešnica - zgolj na omenjenem omrežju je dosegel več kot 12 milijonov ogledov, nad prizorom pa so navdušeni predvsem ljubitelji konj in ostalih živali.

Miniaturni konj ali miniaturni konjiček je majhna pasma konja, ki je postala priljubljena kot hišni ljubljenček. Ta konjček je ena najmanjših pasem konj na svetu in običajno doseže višino od 60 do 90 cm.

Kljub svoji majhnosti so miniaturni konji živahni in imajo radoveden značaj. Potrebujejo veliko gibanja in druženja z drugimi konji, zato potrebujejo primerno veliko pašo ali prostor za gibanje. Poglejte si simpatičen video posnetek, ki bo brez dvoma tudi tebi polepšal dan.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ujjjjjj.., kaki cakani mali...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!