Mladiček kookaburre se je smejal pred kamero: Posnetek ima 9 milijonov ogledov!

Splet je obkrožil simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ptico kookaburro.

Gre za posebno vrsto ptice, ki jo najdemo v Avstraliji in Novi Gvineji, njeno oglašanje pa spominja na človeški smeh.

Video posnetek, pri katerem so posneli mladička ptice kookaburra, je na spletu že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 9 milijonov ogledov, nad oglašanjem živali pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Prizor s ptičjim mladičkom so posneli v mestu Bunya v Avstraliji, odrasla ptica pa se prehranjuje predvsem s kačami in manjšimi sesalci. Znane so tudi po kraji mesa z žara, v živalskih vrtovih pa jih večinoma hranijo s ptičjo hrano. Gre za zelo družabne ptice, ki se prisotnosti ljudi ne bojijo.

Prisluhnite simpatičnemu oglašanju mladička kookaburre, ki je s svojo podobo in zvoki prevzel številne ljubitelje živali na spletu.
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Kako je cakani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!