Mladiček srne padel v strugo potoka: Življenje mu je rešil dobri mož!

Mladički divjih živali so vedno ena izmed najbolj čudovitih bitji, ki jih lahko vidimo v naravi.

Ko se znajdejo v nevarnosti, se mnogi ljudje srčno borimo, da bi jih rešili. Tako se je zgodilo tudi z mladičkom srne, ki je padel v strugo potoka.

Video posnetek, ki je pristal na spletu v preteklih tednih, je že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, nad razpletom pa so navdušeni številni ljubitelji živali.

Spremljamo lahko prizor, ko se je mladiček srne znašel v težavah. Padel je v strugo potoka, na srečo pa je bil v bližini človek, ki je opazil kaj se dogaja in se hitro odzval. Takoj je stekel do potoka in se spustil v vodo, da bi rešil mladička.

Mladička je iz struge potoka nesel do bližnjega travnika, kjer ga je čakala mama srna. Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje nemočnega mladička, ki je padel v strugo potoka.
0
graf
Pred 1 mesecem
ja drži , čeprav je mladičku pomagal mu je storil slabo uslugo ...
2
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Žal mame srne običajno zavrnejo mladička, če je na njem vonj človeka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!