Mladiček srne padel v strugo potoka: Življenje mu je rešil dobri mož!

Mladički divjih živali so vedno ena izmed najbolj čudovitih bitji, ki jih lahko vidimo v naravi.

Ko se znajdejo v nevarnosti, se mnogi ljudje srčno borimo, da bi jih rešili. Tako se je zgodilo tudi z mladičkom srne, ki je padel v strugo potoka.

Video posnetek, ki je pristal na spletu v preteklih tednih, je že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, nad razpletom pa so navdušeni številni ljubitelji živali.

Spremljamo lahko prizor, ko se je mladiček srne znašel v težavah. Padel je v strugo potoka, na srečo pa je bil v bližini človek, ki je opazil kaj se dogaja in se hitro odzval. Takoj je stekel do potoka in se spustil v vodo, da bi rešil mladička.

Mladička je iz struge potoka nesel do bližnjega travnika, kjer ga je čakala mama srna. Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje nemočnega mladička, ki je padel v strugo potoka.
0
graf
Pred 2 tedni
ja drži , čeprav je mladičku pomagal mu je storil slabo uslugo ...
2
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Žal mame srne običajno zavrnejo mladička, če je na njem vonj človeka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!