Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!

Na spletu je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno potezo voznika poltovornjaka.

Ta je prehitel tovorno vozilo na avtocesti, nato nalašč zaviral pred njim, na koncu pa dobil najboljšo lekcijo.

Video posnetek, ki je dve leti nazaj pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel skoraj 4 milijone ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so pohvalili umirjenost voznika tovornjaka.

Ko je na avtocesti prehitel tovornjak pred seboj, se je vključil nazaj na vozni pas, čakanje pa je očitno zmotilo voznika poltovornjaka. Ta je prehitel avtorja video posnetka, nato pa pred tovornjakom nalašč zaviral.

Na koncu je nespametni voznik dobil odlično lekcijo, saj so njegovo početje na avtocesti opazili policisti. Zaustavili so prekrškarja, pred njimi pa se je nato zaustavil še voznik tovornjaka, da bi policistom povedal, kaj se je dogajalo. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Če bi tovornjakae bil jaz bi pohodil gas in poltovornjakarja izučil na "trši" način. Tovrstno početje je namreč zelo priljubljeno med kreteni, ki vozijo drage in težke avte. DOL S CESTE Z NJIMI...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!