Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!

Na spletu je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno potezo voznika poltovornjaka.

Ta je prehitel tovorno vozilo na avtocesti, nato nalašč zaviral pred njim, na koncu pa dobil najboljšo lekcijo.

Video posnetek, ki je dve leti nazaj pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel skoraj 4 milijone ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so pohvalili umirjenost voznika tovornjaka.

Ko je na avtocesti prehitel tovornjak pred seboj, se je vključil nazaj na vozni pas, čakanje pa je očitno zmotilo voznika poltovornjaka. Ta je prehitel avtorja video posnetka, nato pa pred tovornjakom nalašč zaviral.

Na koncu je nespametni voznik dobil odlično lekcijo, saj so njegovo početje na avtocesti opazili policisti. Zaustavili so prekrškarja, pred njimi pa se je nato zaustavil še voznik tovornjaka, da bi policistom povedal, kaj se je dogajalo. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Če bi tovornjakae bil jaz bi pohodil gas in poltovornjakarja izučil na "trši" način. Tovrstno početje je namreč zelo priljubljeno med kreteni, ki vozijo drage in težke avte. DOL S CESTE Z NJIMI...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaDarja Gajšek zapela s hčerko: Njun simpatičen nastop navdušuje Slovence!Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiDomača sladica, o kateri vsi govorijo: Recept ima že več kot 2 milijona ogledov!Žiga Jelar pokazal družinsko hišo: Poglej, v kakšnem čudovitem domu živi!V slovenskem gozdu posneli dva medveda, ko sta "delala" mladičkeVIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!Boštjan Romih zapel z Erosi: Talent je pokazal ob uspešnici Iztoka Mlakarja!Metal pevec zapel uspešnico "Amazing Grace", nastop ima že 3 milijone ogledovVIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoAnsambel Novi spomini v živo zapel enega najlepših valčkov zadnjega obdobjaTilen Artač nasmejal s parodijo, ko je kot Robert Golob naročal nov spomenikOto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Lisičji mladiček se spozna z rešenimi lisicami, prizor ti polepša danMladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefVIDEO: Tina Gaber v bran nutrijam, ki jih hočejo iztrebiti v LjubljaniReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuNina Pušlar zapela z opernimi pevci: Njihov nastop je balzam za dušo!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Klavžar iz gradu občudoval Bled: Posnetek je navdušil Slovence!Čudovit vrt v okolici Ljubljane, ki jemlje sapo: Je to najlepši vrt v Sloveniji?Vražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!