Nor posnetek dirkanja po ulicah Las Vegasa z električnim Audijem

Splet je v preteklosti obkrožilo že deset serij znamenitih kratkih filmov Gymkhana, pri katerih je Ken Block navduševal z različnimi dirkalniki.

Te dni je na spletu pristal nov del, pri katerem so uporabili električni dirkalnik Audi S1 Hoonitron.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju YouTube, je do danes dosegel že več kot milijon ogledov, nad prizori pa so navdušeni številni ljubitelji avtomobilizma. Tokrat se je Ken Block z električnim dirkalnikom podal na ulice Las Vegasa.

Električni dirkalnik Audi S1 Hoonitron so v podjetju izdelali prav za potrebe Electrikhane, cena dirkalnika pa naj bi znašala vrtoglavih 12 milijonov ameriških dolarjev. Med snemanjem novega dela naj bi Ken Block z elektirčnim dirkalnikom porabil 100 pnevmatik.

Poglejte si nor video posnetek iz Las Vegasa, pri katerem je Ken Block sedel za volan električnega dirkalnika Audi S1 Hoonitron. Bi se zapeljali s takšno zverjo?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Tako žajfanje gum me ne navdušuje. Ni ekološko in samo slutimo lahko, kako je po širši okolici proge smrdelo po zažganem. e, ne.., tega jaz niti gledat ne bi šel.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design