Nor posnetek dirkanja po ulicah Las Vegasa z električnim Audijem

Splet je v preteklosti obkrožilo že deset serij znamenitih kratkih filmov Gymkhana, pri katerih je Ken Block navduševal z različnimi dirkalniki.

Te dni je na spletu pristal nov del, pri katerem so uporabili električni dirkalnik Audi S1 Hoonitron.

Video posnetek, ki so ga objavili na omrežju YouTube, je do danes dosegel že več kot milijon ogledov, nad prizori pa so navdušeni številni ljubitelji avtomobilizma. Tokrat se je Ken Block z električnim dirkalnikom podal na ulice Las Vegasa.

Električni dirkalnik Audi S1 Hoonitron so v podjetju izdelali prav za potrebe Electrikhane, cena dirkalnika pa naj bi znašala vrtoglavih 12 milijonov ameriških dolarjev. Med snemanjem novega dela naj bi Ken Block z elektirčnim dirkalnikom porabil 100 pnevmatik.

Poglejte si nor video posnetek iz Las Vegasa, pri katerem je Ken Block sedel za volan električnega dirkalnika Audi S1 Hoonitron. Bi se zapeljali s takšno zverjo?
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Tako žajfanje gum me ne navdušuje. Ni ekološko in samo slutimo lahko, kako je po širši okolici proge smrdelo po zažganem. e, ne.., tega jaz niti gledat ne bi šel.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen