Otrok je doživel epileptični napad. To je rezultat, ko mu starši dajo konopljino olje!

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem sta starša delila srceparajoč prizor, ki ti resnično da misliti. Njun otrok namreč doživlja hude epileptične napade, zdravniki pa zanj niso našli ustreznih zdravil. Prav zaradi tega razloga sta se starša poslužila alternativne medicine.

Svojemu sinu sta ob epileptičnemu napadu dala konopljino olje, za katerega mnogi pravijo, da ima velike zdravilne učinke. Čeprav zdravstvo konoplje in konopljinega olja ne priznava, pa posnetek govori zase. Oglejte si reakcijo otroka ob epileptičnem napadu, ko dobi dozo alternativnega zdravila.

Tudi pri nas je konoplja še vedno ilegalna. Bi bil morda čas, da se kaj postori tudi glede te teme? Če podpirate konopljo, potem delite prispevek naprej. Naj ga vidi čimveč ljudi, posnetek pa naj obkroži Slovenijo!
1
Jožica Hrovat
Pred 2 meseci
Glavni problem našega zdravstva niso finance, kot se rado prikazuje, ampak to, da sta t.i.uradna medicina in alternativa vsak na svojem bregu, namesto da bi se dopolnjevala vsak s svojim znanjem in si pomagala.Tako pa smo prepogosto prepuščeni svoji iznajdljivosti, kot vidimo tu. Srčno želim vse dobro temu otroku in njegovim staršem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji