Otrok je doživel epileptični napad. To je rezultat, ko mu starši dajo konopljino olje!

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem sta starša delila srceparajoč prizor, ki ti resnično da misliti. Njun otrok namreč doživlja hude epileptične napade, zdravniki pa zanj niso našli ustreznih zdravil. Prav zaradi tega razloga sta se starša poslužila alternativne medicine.

Svojemu sinu sta ob epileptičnemu napadu dala konopljino olje, za katerega mnogi pravijo, da ima velike zdravilne učinke. Čeprav zdravstvo konoplje in konopljinega olja ne priznava, pa posnetek govori zase. Oglejte si reakcijo otroka ob epileptičnem napadu, ko dobi dozo alternativnega zdravila.

Tudi pri nas je konoplja še vedno ilegalna. Bi bil morda čas, da se kaj postori tudi glede te teme? Če podpirate konopljo, potem delite prispevek naprej. Naj ga vidi čimveč ljudi, posnetek pa naj obkroži Slovenijo!
1
Jožica Hrovat
Pred 2 dnevi
Glavni problem našega zdravstva niso finance, kot se rado prikazuje, ampak to, da sta t.i.uradna medicina in alternativa vsak na svojem bregu, namesto da bi se dopolnjevala vsak s svojim znanjem in si pomagala.Tako pa smo prepogosto prepuščeni svoji iznajdljivosti, kot vidimo tu. Srčno želim vse dobro temu otroku in njegovim staršem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodiNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Pred hčerkino poroko so jo poslali na preobrazbo. Ko vidiš rezultat, ostaneš brez besed!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: Romunski duhovnik šokiral svet, tako je opravil krst novorojenčkovŠtiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!