Otrok je doživel epileptični napad. To je rezultat, ko mu starši dajo konopljino olje!

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem sta starša delila srceparajoč prizor, ki ti resnično da misliti. Njun otrok namreč doživlja hude epileptične napade, zdravniki pa zanj niso našli ustreznih zdravil. Prav zaradi tega razloga sta se starša poslužila alternativne medicine.

Svojemu sinu sta ob epileptičnemu napadu dala konopljino olje, za katerega mnogi pravijo, da ima velike zdravilne učinke. Čeprav zdravstvo konoplje in konopljinega olja ne priznava, pa posnetek govori zase. Oglejte si reakcijo otroka ob epileptičnem napadu, ko dobi dozo alternativnega zdravila.

Tudi pri nas je konoplja še vedno ilegalna. Bi bil morda čas, da se kaj postori tudi glede te teme? Če podpirate konopljo, potem delite prispevek naprej. Naj ga vidi čimveč ljudi, posnetek pa naj obkroži Slovenijo!
1
Jožica Hrovat
Pred 1 mesecem
Glavni problem našega zdravstva niso finance, kot se rado prikazuje, ampak to, da sta t.i.uradna medicina in alternativa vsak na svojem bregu, namesto da bi se dopolnjevala vsak s svojim znanjem in si pomagala.Tako pa smo prepogosto prepuščeni svoji iznajdljivosti, kot vidimo tu. Srčno želim vse dobro temu otroku in njegovim staršem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz