Otrok je doživel epileptični napad. To je rezultat, ko mu starši dajo konopljino olje!

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem sta starša delila srceparajoč prizor, ki ti resnično da misliti. Njun otrok namreč doživlja hude epileptične napade, zdravniki pa zanj niso našli ustreznih zdravil. Prav zaradi tega razloga sta se starša poslužila alternativne medicine.

Svojemu sinu sta ob epileptičnemu napadu dala konopljino olje, za katerega mnogi pravijo, da ima velike zdravilne učinke. Čeprav zdravstvo konoplje in konopljinega olja ne priznava, pa posnetek govori zase. Oglejte si reakcijo otroka ob epileptičnem napadu, ko dobi dozo alternativnega zdravila.

Tudi pri nas je konoplja še vedno ilegalna. Bi bil morda čas, da se kaj postori tudi glede te teme? Če podpirate konopljo, potem delite prispevek naprej. Naj ga vidi čimveč ljudi, posnetek pa naj obkroži Slovenijo!
1
Jožica Hrovat
Pred 23 tedni
Glavni problem našega zdravstva niso finance, kot se rado prikazuje, ampak to, da sta t.i.uradna medicina in alternativa vsak na svojem bregu, namesto da bi se dopolnjevala vsak s svojim znanjem in si pomagala.Tako pa smo prepogosto prepuščeni svoji iznajdljivosti, kot vidimo tu. Srčno želim vse dobro temu otroku in njegovim staršem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuKaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...Grozljivka na avtocesti, vozil je v nasprotno smer in povzročil hudo nesrečoPoljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!VIDEO: Šok za slovenske gasilce, do kraja nesreče so se morali prebijati pešRibič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: Nasmejali se boste do solz! Tako velikega ima naš kuhar Bine...VIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!Komotar Minuta objavil posnetek, Denise Dame mu je hotela vzeti nagradoVIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiNORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeDuhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!To je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!Na polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Iz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!VIDEO: Kangler brez dlake na jeziku obkrožil Slovenijo. Je povedal prav?