Otrok je doživel epileptični napad. To je rezultat, ko mu starši dajo konopljino olje!

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem sta starša delila srceparajoč prizor, ki ti resnično da misliti. Njun otrok namreč doživlja hude epileptične napade, zdravniki pa zanj niso našli ustreznih zdravil. Prav zaradi tega razloga sta se starša poslužila alternativne medicine.

Svojemu sinu sta ob epileptičnemu napadu dala konopljino olje, za katerega mnogi pravijo, da ima velike zdravilne učinke. Čeprav zdravstvo konoplje in konopljinega olja ne priznava, pa posnetek govori zase. Oglejte si reakcijo otroka ob epileptičnem napadu, ko dobi dozo alternativnega zdravila.

Tudi pri nas je konoplja še vedno ilegalna. Bi bil morda čas, da se kaj postori tudi glede te teme? Če podpirate konopljo, potem delite prispevek naprej. Naj ga vidi čimveč ljudi, posnetek pa naj obkroži Slovenijo!
1
Jožica Hrovat
Pred 9 tedni
Glavni problem našega zdravstva niso finance, kot se rado prikazuje, ampak to, da sta t.i.uradna medicina in alternativa vsak na svojem bregu, namesto da bi se dopolnjevala vsak s svojim znanjem in si pomagala.Tako pa smo prepogosto prepuščeni svoji iznajdljivosti, kot vidimo tu. Srčno želim vse dobro temu otroku in njegovim staršem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.