Padalec se je srečal s smrtjo: Pristal je na pečini, nato je zdrsnil z vrha!

V mestu Moab v ameriški zvezni državi Utah je eden izmed padalcev za las pretental smrt.

Padalec je bil sicer izkušen in je imel za sabo že veliko uspešnih skokov, zaradi česar se je odločil za prav poseben podvig.

Na dan nesreče je padalec pristal na vrhu pečine, pri tem pa se je zgodilo nepričakovano - pristal je na pečini, nato pa zdrsnil z vrha in padel v globino. Na srečo se ob tem padalo še ni povsem zaprlo, padalec pa je lahko nadaljeval let.

Ob tem ga je preplavilo veselje, saj se je tudi sam zavedal, kako blizu smrti je bil. Na srečo se je zanj vse dobro končalo, nevaren podvig pa si bo brez dvoma zapomnil za vse življenje.

Padalstvo je lahko zelo vznemirljiva dejavnost, vendar pa ne smemo nikoli pozabiti na to, da je naše življenje dragoceno in da se takšna tveganja ne smejo nikoli podcenjevati. Poglejte si pristanek padalca, ob katerem mu je zagotovo padlo srce v hlače.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Kdo pa mu je rekel, da mora pristati na nekaj kvadratnih metrih? In če bi že pristal, kako pa bi prišel dol? Padalo bi se mu po pristanku zaradi ničelne hitrosti takoj zaprlo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design