Policist je s to izpovedjo o ropanju državljanov šokiral celotno Slovenijo

Na policijskih postajah so bila na oglasni deski obešena imena policistov, poimensko v obliki razpredelnic in podatkov, koliko je kakšen policist na mesec 'zaslužil'. Če si bil na spodnjem delu seznama med tistimi, ki niso prinašali nič ali malo, si imel zagovor pri šefu. Vseskozi so bile grožnje, kot v vrtcu, če ne boš priden, ne boš dobil nagrade.

Tisti, ki niso napisali dovolj kazni za prometne prekrške, označeni z rdečo barvo, kar je pomenilo slabšo oceno šefa. To je vplivalo na napredovanje in višino plače. Če nisi izpolnjeval norm, si dobil slabši razpored dela, od dela čez vikende do nočnih dežurstev.To je bilo po vsej Sloveniji, po različnih policijskih postajah in upravah. Kasneje, ko smo se pritožili na sindikat, so ukrep z oglasnimi tablami ukinili.

V Ljubljanski Policijski postaji smo morali izpolniti normo tudi do desetih položnic na dan, pri tem, da vsaka kazen ni bila dobra, namreč kazen za varnostni pas je manj vredna kot kaj drugega. Na mesec smo morali vzeti vsaj šest izpitov zaradi alkohola. Da smo izpolnili to normo, smo v zasedi čakali pred gostilnami. Več je bilo vredno, če si prinesel deset kazni za prometne prekrške, kot če si rešil vlom v stanovanj, hišo.

Anonimni policist

Sindikat policistov je te navedbe potrdil!
0
Rudi Mikavt
Pred 6 meseci
Vse ok (zdaj pa naj Policija naredi statistiko policistov ki so lahko šli pravočasno v penzijo (Ljudje božji katastrofa v gostilnah gostinski šank je njegov in opit do amena )(Dajmo na glas govorit in naj policija obišče te uboge policajce in njim nudijo preventivno pomoč zdravljenja pred smrtjo .
0
Andrej Stocca
Pred 6 meseci
nič novega , to se je itak že znalo , še vrabčki so čivkali
0
Dražen Juričan
Pred 6 meseci
Nč nouga.
0
Vasko Kosirnik
Pred 6 meseci
In to je danes strokovnost! Sram vas je lahko! Zamislite se odgovorni, ker vi ste vsega tega krivi!
0
Andrej Vohl
Pred 6 meseci
"Ubogi naši" štrajk se vam bo krepko maščeval. Povišali vam bodo,--KVOTE ne pa VSOTE.
-3
Janez Leben
Pred 6 meseci
In kaj je narobe če so policaji pred gostilno in čakajo pijane voznike? Tudi jaz sem že kdaj v mladosti peljal s kakšnim kozarčkom preveč in če se ne bi bal policajev bi mogoče še kaj večkrat in si mogoče tudi uničil življenje...
0
Joze Sparemblek
Pred 6 meseci
Brez policistov bi v Sloveniji vladal HAOS,če pa sedi v policiji kaznujejo svoje policiste je to absurd,in zato imamo pristojne,da take pojave preprečijo,morali bi več preventivno ravnati,in manj kaznovati!
1
Aleš Dolinar
Pred 6 meseci
"Ljubljanske policijske postaje" ni, tako da močno dvomim, da je tole napisal policist.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!Gluha dojenčica prvič slišala glas sestrice, ni se mogla nehati smejatiKakšen prizor za fotografa: Radovedna lisička se mu je povsem približala!Hijene so napadle levinjo, nato so ji na pomoč priskočili jezni leviFrancozinja navdušila tudi v finalu: Takšen nastop je pripravila na talentu!Filmski posnetek nesreče v F1, ko je zagorel dirkalnik Romaina GrosjeanaVIDEO: Šok v bolnišnici: Tako se je ustrašila pacientka, zdravniki so se smejaliPotapljač posnel prizor, ko si je sivi tjulenj želel objemaVIDEO: Ker brez PCT potrdila ni smel natočiti goriva, je zaklenil avto in odšelVIDEO: Soseda ugibala, kaj je pod kozarci: Poglej, kako sta ga pila!Pameten kuža iz hiše privlekel posteljico, da bi se sončilLepotica na klavir zaigrala svetovno znan valček Frederica ChopinaSMEH: Takšne "čudake" ima v šovu Ljubezen po domače mlada MihaelaVIDEO: Škandal na EP v odbojki: Namesto Zdravljice predvajali srbsko himno!VIDEO: Grozljivka na Ferskih otokih: Umorili so več kot 1400 delfinov!Čarodej s čudovitim nastopom postal zmagovalec šova America's Got Talent 2021Za nos je potegnil nakupovalce: "Pazi, na majici imaš pajka!"Pametna vidra ploskala s tačkami, nato je zahtevala hranoVIDEO: Protest proti PCT sredi Ljubljane: Policija je uporabila solzivec!Tilen Artač priredil pesem iz filma Tu pa tam: Nastala je parodija o PCT!Nevaren nastop na vrvi v finalu ameriškega talentaUmetnik pobarvanko Disneyja spremenil v pravo nočno moroTo so storili v New Yorku, da bi se znebili brezdomcevVIDEO: Jan Plestenjak ima novo pesem: Zapel jo je skupaj z Marjetko!Razigrani fantje posneli vroč videospot, njihova pesem navdušuje