Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!

Na družbenem omrežju Facebook je danes pristal video posnetek kranjskih policistov, ki so med intervencijo naleteli na nenavaden prizor.

Skupaj z reševalci so na pomoč prihiteli na fantovščino, med posredovanjem pa posneli simpatičen prizor. Šlo je za scenarij na srečanju prvih posredovalcev, kjer so se reševalci preizkusili v različnih okoliščinah.

"Fantovšna. Vsaka podobnost z realnostjo je zgolj naključna," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Policijska uprava Kranj / Police Directorate Kranj.

Reševalci so se odzvali na klic na pomoč poškodovancu, ob prihodu na mesto nesreče pa doživeli nenavadno presenečenje. Fantje so ob scenariju namreč igrali harmoniko in se med fantovščino zabavali v svojem slogu.

Med scenarijem "Fantovščina" na srečanju so se ekipe Prvih posredovalcev preizkusili v različnih okoliščinah, sodelovala je tudi PU Radovljica. Poglejte si, kakšen prizor so posneli v preteklih dneh.


Opravičilo:

V prvotnem članku naše uredništvo ni zapisalo, da gre za igran scenarij, pri katerem se reševalci preizkusijo v različnih izzivih. Organizatorju 5. srečanja prvih posredovalcev in vsem udeležencem na dogodku smo zato dolžni opravičilo. Gre namreč za izobraževalni dogodek, v katerega organizatorji vložijo veliko prostega časa, pri tem pa na pomoč priskočijo tudi številne reševalne enote. Iskreno opravičilo vsem, ki jih je napačna razlaga video posnetka užalila ali prizadela.

Več na: PrviPosredovalci.si
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!