Policisti poskrbeli za komedijo: Na protestu so se zagozdili v blato!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo policijsko akcijo ob protestih v Nemčiji.

Na povsem razmočenem travniku drame ni manjkalo, številni policisti pa so zaradi blata obtičali.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je dosegel več kot 100.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so se prizorom iz srca nasmejali.

Spremljamo lahko trenutek, ko so policisti prispeli na travnik, kjer so protestniki nasprotovali obratovanju rudnika, v katerem pridobivajo premog. Prizor so posneli v zaselku Luetzerath na zahodu Nemčije, policistom pa je ves čas težave povzročal tudi protestnik, oblečen v čarovnika.

Poglejte si nenavaden prizor iz Nemčije, pri katerem lahko spremljamo policiste na protestih, ko so na težave naleteli zaradi blata.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Kaka teleta! In ne, da bi se umaknili, raje so "izvršavali zadatak" in se smešili pred svetom... No, vsaj ljudi niso zaplinjali, kot bi se to zgodilo pri nas na ukaz Pujčeka in Horsa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija