Poljakinja oškodovana v Planici: Žirija in sodniki znova poskrbeli za sramoto!

Na letošnjem svetovnem prvenstvu v Planici so bili že številni tekmovalci oškodovani s strani žirije in sodnikov, pred dnevi pa so sodeč po video posnetku oškodovali tudi Poljakinjo.

Smučarska tekačica Izabela Marcisz je na pretekli tekmi ostala brez možnosti boja za medalje, saj jo je žirija neupravičeno kaznovala.

Poljska smučarska tekačica Izabela Marcisz je na pretekli sprinterski preizkušnji v klasični tehniki v Planici pristala na zadnjem 30. mestu, vendar ne zahvaljujoč slabi predstavi, temveč kazni žirije. Zaradi domnevnega incidenta z nemško kolegico Victorio Carl so ji namreč pripisali zadnje mesto v drugi četrtfinalni skupini.

Žirija je bila prepričana, da je med tekačicama prišlo do kontakta, zaradi česar je nemška tekačica padla. Takoj po tekmi je Poljakinja zanikala vpletenost v padec Nemke in vztrajala pri tem, da se tekmovalke ni niti dotaknila.

Nemška tekmovalka je ob prihodu v cilj pokazala celo sredinca, vendar video posnetek razkriva, da je bil njen padec res splet nesrečnih okoliščin. Poljaki so se nad odločitvijo žirije pritožili, vendar jih je mednarodna smučarska zveza zavrnila in kljub temu potrdila sankcije za Poljakinjo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!