Poljakinja oškodovana v Planici: Žirija in sodniki znova poskrbeli za sramoto!

Na letošnjem svetovnem prvenstvu v Planici so bili že številni tekmovalci oškodovani s strani žirije in sodnikov, pred dnevi pa so sodeč po video posnetku oškodovali tudi Poljakinjo.

Smučarska tekačica Izabela Marcisz je na pretekli tekmi ostala brez možnosti boja za medalje, saj jo je žirija neupravičeno kaznovala.

Poljska smučarska tekačica Izabela Marcisz je na pretekli sprinterski preizkušnji v klasični tehniki v Planici pristala na zadnjem 30. mestu, vendar ne zahvaljujoč slabi predstavi, temveč kazni žirije. Zaradi domnevnega incidenta z nemško kolegico Victorio Carl so ji namreč pripisali zadnje mesto v drugi četrtfinalni skupini.

Žirija je bila prepričana, da je med tekačicama prišlo do kontakta, zaradi česar je nemška tekačica padla. Takoj po tekmi je Poljakinja zanikala vpletenost v padec Nemke in vztrajala pri tem, da se tekmovalke ni niti dotaknila.

Nemška tekmovalka je ob prihodu v cilj pokazala celo sredinca, vendar video posnetek razkriva, da je bil njen padec res splet nesrečnih okoliščin. Poljaki so se nad odločitvijo žirije pritožili, vendar jih je mednarodna smučarska zveza zavrnila in kljub temu potrdila sankcije za Poljakinjo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila