Posnetek moškega na parkirišču nasmejal splet: Poglej, kaj se mu je zgodilo!

V preteklih dneh je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo komedijo na enem izmed parkirišč.

Tam so namreč posneli moškega, ki je 10 minut odklepal avtomobil, ob koncu pa ugotovil, da je storil veliko napako.

Video posnetek, ki je pretekle dni pristal na omrežju Facebook, je že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot pol milijona ogledov, obenem pa nabral preko 10 tisoč všečkov in ostalih odzivov.

Spremljamo lahko moškega na parkirišču, ko je poskušal odkleniti vozilo, a vse je bilo zaman. Avtomobila ni mogel odkleniti, na koncu pa ugotovil, da je odklepal napačno vozilo.

Poglejte si pravo komedijo, ki so jo v preteklih dneh posneli na enem izmed parkirišč. In kot star pregovor pravi, motiti se je človeško.
0
graf
Pred 2 tedni
ta je bil orenk zadet !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!