Prizor, ki je mnogim na spletu ogrel srce: Mali piščančki spali ob mami mački!

Pred mesecem dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor z malimi piščančki in skrbno mačko.

Lastnik je posnel trenutek, ko je večje število piščančkov zlezlo v košaro, kjer jih je ob prisotnosti odrasle kokoši čakala mačka.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 2,5 milijona ogledov, prizor pa je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali na spletu.

Lastnik je ob video posnetku zapisal, da je takšen prizor že rutinski, saj se mali piščančki več kot odlično razumejo z mamo mačko. Večkrat se stisnejo k njej in skupaj zaspijo, to pa prav nič ne moti mame kokoši.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor s piščančki in mačko, ki za mladičke lepo skrbi. Bo video posnetek tudi tebi polepšal dan?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zgleda, da je muca bolj topla od mame kokoši....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!