Prizor, ki je mnogim na spletu ogrel srce: Mali piščančki spali ob mami mački!

Pred mesecem dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor z malimi piščančki in skrbno mačko.

Lastnik je posnel trenutek, ko je večje število piščančkov zlezlo v košaro, kjer jih je ob prisotnosti odrasle kokoši čakala mačka.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 2,5 milijona ogledov, prizor pa je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali na spletu.

Lastnik je ob video posnetku zapisal, da je takšen prizor že rutinski, saj se mali piščančki več kot odlično razumejo z mamo mačko. Večkrat se stisnejo k njej in skupaj zaspijo, to pa prav nič ne moti mame kokoši.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prizor s piščančki in mačko, ki za mladičke lepo skrbi. Bo video posnetek tudi tebi polepšal dan?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zgleda, da je muca bolj topla od mame kokoši....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!