Robert Roškar prvič v vlogi vzgojitelja v vrtcu: Poglej, kako se je izkazal!

Slovenski radijski voditelj Robert Roškar se je te dni preizkusil kot vzgojitelj v vrtcu, prizori pa so spet doza smeha.

Ob delu z otroci je tudi tokrat naletel na številne težave, Roškar in otroci pa so s svojim početjem poskrbeli za dobro voljo med gledalci.

"Kaj se zgodi, če Roškarja ZAPREŠ V VRTEC?! EN VELIK ŽIV ŽAV! 'Vsak bi nekaj rad!!! Nikakor jih ne moreš utišati!' je rekel Robert, ko je za en dan postal vzgojitelj in spoznal, da ni lahko! In kako je reagiral, ko mu je eden izmed otrok rekel, da ga kakat," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu radio1slovenia.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 10 tisoč ogledov, številni spletni uporabniki pa so se prizorom sodeč po odzivih pošteno nasmejali.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem se je radijski voditelj Robert Roškar preizkusil v vlogi vzgojitelja v vrtcu. Bodo z video posnetkom nasmejali tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija