Robert Roškar prvič v vlogi vzgojitelja v vrtcu: Poglej, kako se je izkazal!

Slovenski radijski voditelj Robert Roškar se je te dni preizkusil kot vzgojitelj v vrtcu, prizori pa so spet doza smeha.

Ob delu z otroci je tudi tokrat naletel na številne težave, Roškar in otroci pa so s svojim početjem poskrbeli za dobro voljo med gledalci.

"Kaj se zgodi, če Roškarja ZAPREŠ V VRTEC?! EN VELIK ŽIV ŽAV! 'Vsak bi nekaj rad!!! Nikakor jih ne moreš utišati!' je rekel Robert, ko je za en dan postal vzgojitelj in spoznal, da ni lahko! In kako je reagiral, ko mu je eden izmed otrok rekel, da ga kakat," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu radio1slovenia.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 10 tisoč ogledov, številni spletni uporabniki pa so se prizorom sodeč po odzivih pošteno nasmejali.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem se je radijski voditelj Robert Roškar preizkusil v vlogi vzgojitelja v vrtcu. Bodo z video posnetkom nasmejali tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?