Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo

Na spletu je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo kruto potegavščino za radijsko voditeljico Anjo Ramšak.

Sodelavec Robert Roškar je namreč vstopil v njeno stanovanje, nato pa v posteljo skril ogromno kačo.

"Faaaaaaak," je od šoka zakričala Anja, ko je videla, da ji je Roškar v posteljo podtaknil živo kačo. Roškar se je namreč Anji maščeval, ker ga je v službi prestrašila s plastično kačo. Poklical je njeno najboljšo prijateljico Sabino, ki mu je na skrivaj izročila ključe Anjinega stanovanja. Roškar je prišel v stanovanje pred njo, da bi jo presenetil - in jo resnično je!

Ko je prišla domov pa ni bila presenečena le nad tem, da je v svoji postelji zagledala Roškarja, ampak še enega, precej eksotičnega gosta. V njeni postelji jo je pričakal udav Araks.

Poglejte si odziv voditeljice Anje Ramšak po tem, ko je v svojem stanovanju v postelji zagledala ogromno kačo. Kako bi se vi odzvali na njenem mestu?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!