Slovenca obiskala Južno Korejo: Takšno je življenje v glavnem mestu Seul!

Bit Sever je popotnik iz Slovenije, ki je v preteklih letih v družbi brata Anžeta Severa prepotoval dobršen del sveta.

Te dni je na svojem YouTube kanalu objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo njun prihod v Seul, glavno mesto Južne Koreje.

Tja sta se z bratom Anžetom odpravila iz Indije, kjer sta večkrat doživela kulturni šok. Glavno mesto Južne Koreje je obenem popolno nasprotje Indije - ljudje so zelo zadržani, po mestih vlada čistoča, na vsakem koraku pa nas preseneti nam skorajda nepoznana tehnologija.


Seul je glavno mesto Južne Koreje in obenem največje v državi. Šteje preko 10 milijonov prebivalcev, ime pa izhaja iz stare korejske besede Seorabeol oz. Seobeol, ki pomeni "glavno mesto". V preteklosti je bilo mesto znano tudi pod imeni Wiryeseong in Hanyang.


Bit Sever, YouTube
Bit Sever je 26-letni popotnik iz Slovenije, ki je obenem odličen vloger, snemalec in fotograf. Zase pravi, da je velik ljubitelj adrenalina in potovanj, v preteklosti pa nas je že večkrat navdušil s predstavitvijo kulture širom sveta. Poglejte si utrinke iz mesta Seul v Južni Koreji skozi oči priljubljenih bratov Sever.


Bitovim dogodivščinam lahko slediš na YouTube kanalu: Bit Sever
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen