Slovenska parodija, ki je doza smeha: Tako bi izgledal ornitolog za ljudi!

V preteklem delu priljubljene glasbene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili poleg čudovitih glasbenih nastopov priča tudi parodijam.

Pri eni izmed njih so predstavili delo ornitologa, ki se za razliko od klasičnih ornitologov ukvarja z ljudmi.

Ornitologija je panoga zoologije, ki se znanstveno ukvarja s proučevanjem ptic. Njeno področje obsega opazovanje in razvrščanje ptic, raziskovanje njihove telesne zgradbe, fiziologije, vedenja, oglašanja in leta, ter zaščita in ohranjanje ogroženih vrst.

Pri omenjeni parodiji se je predstavil Ciril, ki opravlja delo ornitologa za ljudi. Gre torej za prav posebno dejavnost, pri kateri izvajalci preučujejo ljudi, parodija pa je sodeč po odzivih na spletu prava doza dobre volje in smeha.

Poglejte si simpatično parodijo iz priljubljene oddaje V petek zvečer, pri kateri so predstavili delo ornitologa za ljudi. Bi morda res lahko obstajal takšen poklic?
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Mater, sta dobra...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija