Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajo

V preteklem delu zabavne oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci priča tudi parodijam.

Predvajali so video posnetek, pri katerem so predstavili blokovska plemena, s parodijo pa sodeč po odzivih poskrbeli za dozo smeha med gledalci.

Pri eni izmed parodij so namreč predstavili stanovalce enega izmed blokov, ki se označujejo za člane blokovskih plemen. Žal pa njihova tradicija z leti vedno bolj bledi, saj je članov vedno manj.

Pri parodiji sta se predstavila Mare in Mile, pripadnika blokovskega plemena, ki počasi izumira. Pred kamere je stopil tudi Marcel, lastnik skuterja, ki je opisal, da dandanes ni več tako, kot je bilo včasih.

Poglejte si simpatično parodijo iz zabavne oddaje V petek zvečer, pri kateri so predstavili blokovska plemena. Tudi v vašem kraju blokovska plemena izumirajo?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Legendarci...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija