Sneg ni ustavil terenca: Tako je kot za šalo peljal po zasneženi ulici!

Te dni je splet znova obkrožil starejši video posnetek, pri katerem lahko spremljamo posebno vožnjo voznika terenskega vozila.

Z rumenim Hummerjem se je podal na povsem zasneženo ulico, sneg pa očitno za terensko vozilo ni predstavljal ovire.

Video posnetek je že prava uspešnica na omrežju YouTube, kjer je do danes dosegel več kot 9,5 milijona ogledov. Nekateri spletni uporabniki so prizor komentirali z besedami, da je voznik na ta dan čakal celo življenje.

Prizor je na mobilni telefon posnela Amanda DeMano, ko je nekega jutra čistila sneg na svojem vozilu. V tistem trenutku se je po povsem zasneženi ulici pripeljal voznik terenskega vozila, ki je s svojim početjem poskrbel za navdušenje mnogih.

Poglejte si nenavaden prizor iz Združenih držav Amerike, pri katerem lahko spremljamo vožnjo terenskega vozila po zasneženi ulici.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Takšen sneg ni šala za nobeno vozilo. Ta lokomotiva ima sicer 4WD in kake tri tone mase, koliko pokuri goriva, zraka in kakšen ima ogljični izpuh pa raje ne vprašati.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!