Sneg ni ustavil terenca: Tako je kot za šalo peljal po zasneženi ulici!

Te dni je splet znova obkrožil starejši video posnetek, pri katerem lahko spremljamo posebno vožnjo voznika terenskega vozila.

Z rumenim Hummerjem se je podal na povsem zasneženo ulico, sneg pa očitno za terensko vozilo ni predstavljal ovire.

Video posnetek je že prava uspešnica na omrežju YouTube, kjer je do danes dosegel več kot 9,5 milijona ogledov. Nekateri spletni uporabniki so prizor komentirali z besedami, da je voznik na ta dan čakal celo življenje.

Prizor je na mobilni telefon posnela Amanda DeMano, ko je nekega jutra čistila sneg na svojem vozilu. V tistem trenutku se je po povsem zasneženi ulici pripeljal voznik terenskega vozila, ki je s svojim početjem poskrbel za navdušenje mnogih.

Poglejte si nenavaden prizor iz Združenih držav Amerike, pri katerem lahko spremljamo vožnjo terenskega vozila po zasneženi ulici.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Takšen sneg ni šala za nobeno vozilo. Ta lokomotiva ima sicer 4WD in kake tri tone mase, koliko pokuri goriva, zraka in kakšen ima ogljični izpuh pa raje ne vprašati.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija